klik hier om terug te gaan naar de beginpagina



















stichtse
Zomerranking in de Stichtse Taveerne

Café Stichtse Taveerne organiseert in samenwerking met DV Estrella in de maanden juni en juli van 2013 een zomerranking.
De eerste 8 maandagen zal er een toernooitje plaatsvinden waarbij punten kunnen worden gewonnen. De 8 spelers met de meeste punten zullen na die periode uitgenodigd worden voor het eindtoernooi.

De winnaar van dit eindtoernooi mag zich tevens
Open Estrella Individueel Clubkampioen noemen!
Deze finale zal plaatsvinden op de laatste maandag van juli: 29 juli 2013.


Deelname kost €1,-
De volledige inleg zal onder de beste spelers van de avond worden verdeeld.
En de winnaar verdient niet alleen veel punten en een deel van de inleg, maar ook nog eens 10 consumptiebonnen!

Deelname levert 1 punt op. Verder verdien je punten voor iedere ronde dat je verder komt. Punten zijn er ook voor 180-ers en finishes van 100 en meer, waarbij een 170 zelfs 3 punten oplevert.
Indien er een verliezersronde is (bij hoge opkomst) zullen ook de finalisten hiervan een punt krijgen.


Dus iedere maandag in juni en juli!
Aanvang 19.30u
.
Je hoeft geen lid van Estrella te zijn om mee te kunnen doen!


Winnaar eindtoernooi: Mitchel Wallace
Winnaar 8e speeldag: Iain Miller
Winnaar 7e speeldag: Hans Stout
Winnaar 6e speeldag: John ter Voorde
Winnaar 5e speeldag: Iain Miller
Winnaar 4e speeldag: Mitchel Wallace
Winnaar 3e speeldag: Hans Righolt
Winnaar 2e speeldag: Joeri Tommassen
Winnaar 1e speeldag: Hans Stout

eindstand:
1 Iain Miller 28
2 Joeri Tommassen 25
3 John ter Voorde
Mitchel Wallece
20
5 Theun Fleer
Zoltán Pásztor
Hans Righolt
Paul Gompelman
16
9 Hans Stout
15
10 Ton van Ingen
Jos Gompelman
10
12 Jimmy vd Camp 8
13 Frank Nieuwenhuis
FW van Schulpen
Peter vd Camp
7
16 Peter Navarro
David Li
5
18 Rolf Dijksterhuis
Johan Peek
4
20 Johan Peek
Ewoud Endeveld
3
22 Daan van Beek 2


Statitieken Stichtse Zomerranking- 2013
Finishes 180
Mitchel
Iain
Hans S
Theun
DaanvB
164
145
127
112
109
Joeri
Iain
Mitchel
Hans
3
2
1